Op zoek naar een originele

en creatieve lezing voor

je event?

Eigenaar van House of Change,

Julia Bless weet elk publiek

te inspireren!

“You can be creative in anything - in math, science, engineering, philosophy - as much as you can in music or in painting or in dance.”


Ken Robinson

“You can be creative in anything - in math, science, engineering, philosophy - as much as you can in music or in painting or in dance.”


Ken Robinson

Breng inspiratie en creativiteit in je vergadering of event.

Leer over creativiteit en hoe je een creatief klimaat creëert binnen je organisatie.

Krijg waardevolle lessen in leiderschap van niemand minder dan Shakespeare!

Julia heeft het vermogen om een lezing heel interactief te maken. Zij houdt de energie niveau hoog en zorgt voor erupties van creativiteit!

Thom Degreef – President AIESEC Amsterdam

Ik ben als public speaker in te huren voor jouw event, teamdag, conferentie of heidag. Dit kan los, of in combinatie met een korte workshop 'Creatief-en Innovatief Denken' of een brainstormsessie. Ik ben flexibel en creatief dus ik kan vorm en inhoud aanpassen aan je wensen!

Ik heb twee lezingen

(die ik, in dien nodig, kan aanpassen)

Creativiteit als motor voor succes

Innovatiekracht, wendbaarheid en flexibiliteit zijn essentieel geworden voor de toekomstbestendigheid van elke organisatie.

Dit vormt een uitdaging voor vele bedrijven en leidinggevende. Want hoe zorg je ervoor dat je team creatiever en innovatiever wordt? Hoe maak je je team flexible en in staat om snel in te spelen op veranderingen?

In deze lezing vertel ik, op inspirerend en interactieve wijze wat creativiteit (eigenlijk) is, hoe het creatieve brein werkt, hoe je je creatieve vermogens kunt vergroten en wat je moet doen om een klimaat van creativiteit binnen je organisatie te stimuleren. 

Deze lezing is stimulerend, activerend en verhoogt je innovatieve vermogens.

Shakespeare en de Kunst van het Veranderen

Sinds mensenheugenis hebben verhalen gediend als inspiratiebron voor onze levens. We vereenzelvigen ons met personages en leren van hen.  Verdi noemde Shakespeare ooit: 'the master of the human heart'. Het is van deze 'master' met zijn mythische verhalen waarin we kunnen leren over hoe te leven.

Van alle verhalen van Shakespeare is Henry V het verhaal waarin we kunnen leren over bezield- en visie gedreven leiderschap, over ‘complex problem solving’ en de uitdagingen van een leider in tijden van omwentelingen.

Tijdens deze lezing combineer ik de het verhaal van Henry V met de theorie van Transformerend Leiderschap en de wetenschap van Creatief-Innovatief Denken.

Het levert een gelaagde en inspirerende lezing op met praktische tools voor de leider van vandaag. 

Over Julia Bless

null


Eigenaar Julia Bless:

"Van huis uit ben ik theaterregisseur. In het theater zijn we supermannen en vrouwen van verandering. We vertrekken altijd vanuit een heldere visie op de toekomst en een inspirerend doel. Dan repeteren we, proberen iets uit, falen, en kiezen weer een nieuwe weg. We zetten iedere dag onze creativiteit in om ons doel te behalen.

In deze onzekere en steeds sneller veranderende wereld, zijn visie, creatieve vermogens en wendbaarheid, ontzettend belangrijk geworden. Het zijn de grootste drijvers voor verandering. Ik combineer mijn ervaringen in het theater met de wetenschap van toegepaste creativiteit en help mensen en organisaties om verandering te omarmen en om te zetten in nieuwe (business) strategieën."

House of Change  - school in de kust van het veranderen.

House of Change is een omgeving waarin mensen worden uitgedaagd te veranderen, hun creativiteit te ontwikkelen, en buiten de gebaande paden te denken. Met onze programma’s ontwikkelen wij authentieke en innovatieve organisaties en werknemers die een waardevolle bijdragen kunnen leveren aan de wereld van morgen. Wij zetten onze passie, overtuiging en creativiteit in om verandering te weeg te brengen om zo bij te dragen aan een betere werk- en leefomgeving, een wereld vol nieuwe ideeën en het ontwikkelen van authentieke, inspirerende leiders van de toekomst.

Training Transformerend Leiderschap

Maak je event tot een bron van inspiratie en creativiteit,

boek nu een van mijn lezingen!