Weekend audititietraining

14 en 15 mei 2022


Werk in een veilige omgeving aan je auditie materiaal

Verander je 'mindset' ten aanzien van audities

Geef je zelfvertrouwen een flinke boost

Als ik dit toen had geweten...

Mijn carrière als actrice is gestrand omdat ik niet goed kon auditeren. Gebrek aan zelfvertrouwen, belemmerende gedachtes, zenuwen, foute voorbereiding. Dit alles zorgde ervoor dat ik keer op keer niet kon laten zien wat ik waard was en steeds weer werd afgewezen. Na een aantal jaar ploeteren besloot ik dat ik beter kon gaan regisseren en lesgeven (waar ik overigens heel gelukkig mee ben).

 

Inmiddels heb ik als regisseur (bij toneel) en als resident director (bij musicals) veel audities afgenomen. En als ik als actrice had geweten wat ik nu als regisseur weet, dan was mijn hele ‘mindset’ ten aanzien van het auditeren anders geweest en had het heel anders kunnen lopen.

 

En daar wil ik jou nu bij helpen. 

auditie-training

Je krijgt waardevolle en professionele feedback op je spel, hoe je overkomt, wat je sterke punten zijn, waar je nog aan moet werken en hoe je je het best kunt presenteren.

De training duurt een weekend

Een weekend waarin je in een veilige omgeving kunt uitproberen, falen, lelijk spelen, kwetsbaar kunt zijn, je belemmerende gedachtes te lijf - al die dingen die soms nodig zijn om daarna met meer zelfkennis en zelfvertrouwen te auditeren.


 Mijn doel is dat je na het weekend fluitend naar je volgende auditie gaat!

In deze intensieve weekendtraining (vrijdag avond t/m zondag middag) ga ik aan de slag met:

  • Je auditie materiaal (monoloog en of lied) - analyse van intenties en emoties
  • Hoe breng je je monoloog of lied het beste over het voetlicht?
  • Je voorbereiding
  • Je mindset 
  • Hoe je je gedraagt tegenover een tafel vol kritische blikken (of erger nog: als ze niet kijken…)

Data zaterdag 15 en zondag 16 mei 2022

Tijd: 10.00 - 17.00


Kosten:

€ 250,- (incl btw)


Locatie:

Alle trainingen worden gegeven in onze trainingsruimte.

Mr. Treublaan 3

1097 DP Amsterdam

Onze locatie ligt op loopafstand van het Amstelstation.