Vergaderruimte/trainingsruimte te huur

Onze trainings ruimte is te huur

Inspirerende ruimte voor vergaderingen en trainingen

Je komt binnen in een zee van ruimte.
Je zet de beamer alvast aan, maakt een kopje thee voor jezelf, heet water en koffie voor je deelnemers. Als die binnendruppelen verzamel je bij de bar. Terwijl aan de andere kant van de ruimte je werkopstelling al ongeduldig wacht.
Prachtige ruimte, goede faciliteiten, aan de Amstel en ook nog eens heel makkelijk bereikbaar. Super bedankt Julia, dat ik deze heerlijke ruimte kon huren voor mijn training"
Pascal van Dooren - trainer

Bijzondere trainingslokatie

Op loopafstand van het Amstelstation is begin 2021 een' creativity hub' ontstaan.

In een voormalig schoolgebouw is nu een waaier aan verschillende creatieve ondernemingen gevestigd. Klaslokalen zijn kunstenaars ateliers geworden, de aula is nu een pop up restaurant annex galerie en de vroegere concierge loge is een ruimte geworden waar podcasts worden opgenomen.


Een van de mooiste en grootste ruimte in het gebouw is onze ruimte, de voormalige lerarenkamer. Deze ruimte is mooi vormgegeven en ademt een gezellige en creatieve sfeer.

Je training, workshop of vergadering kan niet mislukken in deze inspirerende ruimte! Jij en je deelnemers voelen zich hier meteen thuis. De ruimte is ruim 100m2 en heeft een beamer, 20 losse stoelen en daarbij gezellig zitjes waar je in subgroepen kunt werken.

Er is ook een mooie bar/keuken waar je koffie en thee kunt maken.


Door de inspirerende en ontspannen sfeer is deze ruimte bijzonder geschikt voor een creatieve sessie, inspiratie-dag of workshops.

Dave Verlaan

Stadgenoot

"Wij hadden een geslaagde bewonersavond mede dankzij Julia".

House of Change dacht op voorhand goed mee met welke voorzieningen er nodig zouden zijn, verzorgde de nodige apparatuur en de dranken. De ruimte kon flexibel worden ingericht waardoor het aansloot bij ons ‘informatie marktkraam-concept’. Het was andere partijen blijkbaar ook goed bevallen omdat er na afloop direct werd geïnformeerd of de ruimte ook door hen gehuurd kon worden."

De ruimte is ma-zo te huur

neem contact op voor beschikbaarheid

Kosten: €245,- per dagdeel (ex btw)

inclusief koffie en thee voor groepen tot 20 personen

Tijden: 8.30 - 17.00

Avonden zijn, in overleg, ook mogelijk

Mr Treublaan 1-3 Amsterdam

loopafstand van het Amstel Station

House of Change

Mr. Treublaan 3

1097 DP Amsterdam